Biografie

Ik ben opgegroeid op manege de Roosberg in Bavel en ik heb de masterclass opleiding paardensport niveau 3 op het NHB Deurne gevolgd. Al van jongs af aan ben ik dus al bezig met het trainen van paarden.
Van een hobby met wedstrijden bij ons thuis op de manege groeide ik door de jaren tot meervoudig Nederlands kampioen.
Dat was het moment dat ik zeker wist dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken en ben ik professioneel paarden gaan trainen en les gaan geven.
Na de verkoop van ons familie bedrijf ben ik vanaf begin December 2018 voor mezelf begonnen.
Als instructrice paardensport wil ik meer dan alleen lesgeven. Naast het kennis over brengen op mijn leerlingen wil ik ook dat ze met plezier paard rijden en doelen kunnen bereiken.
Als amazone wil ik het beste uit de sportpaarden naar boven halen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en verder komen in de sport.

Mijn doel is om van iedere ruiter en van elk paard een ‘ happy athlete’ te maken. Ik wil er voor zorgen dat iedereen lol heeft in het paardrijden op zijn eigen niveau en met een blij en gezond paard. Plezier, veiligheid en paarden welzijn staan daarbij hoog in het vaandel.

Ik wil succesvol zijn door zelf actief te blijven in de sport en mezelf te blijven ontwikkelen. Plezier in het werk en mijn positieve instelling zijn mijn sleutel tot succes.