Bijna 25 jaar de Roosberg

Bijna 25 jaar heb ik op manege de Roosberg mogen wonen. Waarvan 7 jaar ook gewerkt. En wat heb ik een geweldige tijd gehad. Wat begon op o.a. Nicolai, Cassanova, Otje en Beauty , veel bosritten maken, spelletjes spelen en zonder zadel rijden. Ik vond laatst mijn 1e protocool van een dressuur wedstrijd toen ik 4 jaar oud was. Wat heb ik een goede basis gekregen in het paardrijden waar ik nu nog steeds zo veel profijt van heb. Vanaf een jaar of 10 ging ik ook officiele wedstrijden rijden , eerst op Bor en al vrij snel maakte ik de overstap naar de paarden. Dit leidde tot vele mooie wedstrijden en resultaten met als hoogtepunt 3 deelnamen aan EK Junioren eventing en 2 Nederlandse Titels met Avalon. Maar natuurlijk waren er ook dieptepunten zoals geblesseerde paarden. Dit heeft me leren incasseren en daar heb ik voor de rest van mijn leven iets aan. Zonder mijn ouders en de steun van de manege was dit allemaal nooit gelukt.

Naast de sport ben ik de afgelopen jaren ook ontzettend gegroeid in het lesgeven, wat heb ik mijn kennis aan veel mensen mogen overdragen en veel lol gehad met ontzettend veel enthousiaste ruiters.

Last but not least heb ik zo veel lieve mensen mogen ontmoeten op de Roosberg waar veel hechte vriendschappen uit zijn ontstaan en wat hebben we veel leuke feestjes gehad met als afsluiting de playbackshow.

Op dit moment zit ik in Mitcheldean, Engeland. Voor 3,5 week lekker er tussen uit en nadenken over de toekomst, inspiratie opdoen en vooral veel leuke dingen doen. We zijn zondag naar the Horse of the Year Show geweest en Cas is al een paar dagen langs geweest. Een paar dagen per week train ik mee op een renstal, dit is ontzettend gaaf en leerzaam.

Als ik terug ben in Nederland wil ik zeker blijven lesgeven, daar zal later meer informatie over volgen of neem gerust contact met me op.
Ik kan helaas geen foto’s bij dit bericht plaatsen omdat ik die niet op de computer heb hier in Engeland.

Iedereen die ik op de Roosberg heb mogen ontmoeten; bedankt aan het bijdrage van deze geweldige periode en tot ziens!!