Overwinnning tijdens M debuut in Maarsbergen.

Op zaterdag 14 april kwam Pien met Evano van start tijdens Eventing Maarsbergen. Voor Evano was dit de eerste keer in de klasse M. In Maarsbergen staat altijd een moeilijke en technische cross. Maar omdat deze zo mooi en paardvriendelijk is gebouwd rijdt het heerlijk!

In dressuur liep Evano een nette, constante proef wat 30.3 strafpunten opleverden (69.7%) Goed voor een derde plaats in de tussenstand. Na de dressuur heeft Pien voor de tweede keer de cross verkend en haar plan nog eens goed gevisualiseerd. We hadden er alle vertrouwen in! Om 15.56 stond het springen op het programma, springen is het minste onderdeel van Evano, het wordt dan altijd erg heet. Het gaat gelukkig steeds beter. Er stond een fijn parcours wat Pien en Evano aflegden met 1 balk op de laatste hindernis. Daarna door naar de dierenarts en de warming up voor de cross. Om 16:16 was de start van de cross. Pien reed een super, foutloos rondje 7 seconde binnen de optimale tijd. Er stonden een aantal moeilijke lijntjes in de cross maar Evano deed alles geweldig goed, hij pakte het ook op dit niveau goed aan.

Door de goede resultaten stegen Pien en Evano naar een 1e plaats! Een super debuut dus! Organisatie en vrijwilligers bedankt voor het mogelijk maken van deze prachtige wedstrijd op het landgoed Maarsbergen.