Prachtig Alphen-Chaam!

*UPDATE* Eventing Etten Leur gaat op maandag 2 april niet door!!!!

De eerste wedstrijd van het seizoen is een feit, en wat was het weer een prachtige wedstrijd. De cross was super mooi en de organisatie top, zoals altijd! Chapeau!

Omdat Pien zaterdag al om 9 uur moest dressuren heeft ze op vrijdag al de cross verkend. Vrijdag alles ingepakt en natuurlijk op tijd naar bed want zaterdag ging de wekker om 05:00 uur.  Gelukkig is de wedstrijd dichtbij en waren we er zo. Pien en Evano reden een prima dressuur proef, goed voor 68% . De dressuur en het parkeren was dit jaar ergens anders dan normaal, het was nu naast het hoofdterrein, ideaal! Na de dressuur de laatste voorbereidingen voor het springen en de cross gedaan en toen gaan omkleden want het springen stond al om 10:20 uur op de planning. Evano was erg fit en had er zin in, hij wordt met springen nog wel eens té heet maar dat viel nu gelukkig mee, het gaat steeds beter. Hij had helaas 1 balk op de laatste, 9B , maar sprong verder super! Door naar de dierenarts en naar het losspringen voor de cross want om 10:40 uur gingen Pien en Evano van start. Ze reden een fijne cross met helaas 1 weigering bij het water. Verder ging het top! Wat een fijn paard! Er waren heel veel supporters komen kijken, altijd erg leuk en gezellig!

Deze week staat er nog een cross training op de planning om de waterhindernissen nog eens extra te oefenen. Verder is Evano helemaal klaar voor de volgende wedstrijd, eventing Etten Leur op maandag 2 april en de tijden zijn al bekend. Dressuur: 08:15 uur, springen 09:46, cross: 10:16 .Alle info staat op www.eventingettenleur.nl . Hopelijk tot maandag!