Starttijden Alphen-Chaam bekend! *UPDATE*

*UPDATE*

Door de sneeuwval kon de wedstrijd op 18 maart niet doorgaan. Gelukkig heeft de organisatie de wedstrijd kunnen verzetten naar zaterdag 24 maart. De nieuwe starttijden zijn: dr 09.00 spr 10.20 cross 10.40

Voor alle info zie www.sgwalphenchaam.nl

De eerste cross trainingen van dit jaar zijn een feit. Het weer is super en Evano is topfit, wat willen we nou nog meer?! Zondag 18 maart staat SGW Alphen-Chaam op de planning en de starttijden zijn al bekend. Pien komt met Evano uit in de klasse L. Dit is tevens een van de twee wedstrijden die telt voor het Brabants Kampioenschap, extra spannend dus! Zondag komen Pien en Evano om 10:02 uur van start in de dressuur. Om 11:48 staat het springen gepland ,20 minuten later , om 12:08 mogen ze van start in de cross country, het leukste onderdeel! Deze wedstrijd is super mooi, je kan er een lekkere wandeling maken en is vlakbij. Super leuk dus om te komen kijken en Pien en Evano aan te moedigen. Het wedstrijd terrein is gelegen nabij recreatie terrein ’t Zand op de hoek van de Franse Baan en Gilzerweg in de gemeente Alphen-Chaam. Entree is gratis. Parkeren kost €5,00 per auto incl. programma boekje. Maar de echte sportievelingen komen natuurlijk op de fiets! Kom gezellig kijken en iedereen is na de cross (rond 12:30uur) welkom om even langs te komen bij de veewagen.

Evano sprong super het water in tijdens de cross training in Baarle Nassau

Na de training (preventief) aan het koel apparaat . Daarna Evano lekker gewassen.